Вицове
 
Категории

Топ 10 по най-много вицове

Вицове: 531
от k1m1
на 15 Септември 2008, 17:14 в Мръсни
рейтинг: 76% (17 гл.)
Мъж попитал приятел:
- Абе знаеш ли каква е разликата между щведската и руската тройка?
- Каква? - Попитал той.
- Разликата е че в руската участва кон!

Вицове: 531
от k1m1
на 15 Септември 2008, 17:14 в Разни
рейтинг: 91% (12 гл.)
На Иванчо родителите често правили секс и Иванчо недоумяващ от тайнствените шумове в стаята веднъж попитал баща си:
-Тате, кво правите вечерно време с мама бе?
Баща му се почувствал неловко и отговорил:
-Аве кво, ами вкарвам колата в гаража.
Вечерта си легнали и пак се чули шумове и Иванчо се промъкнал до вратата и погледнал през ключалката. По едно време не се сдържал и извикал:
-Тате, тате, давай, давай, че задните гуми още са отвънка!

Вицове: 531
от k1m1
на 15 Септември 2008, 17:14 в Мръсни
рейтинг: 95% (21 гл.)
В градинката на психиатричната клиника седят двама луди. Към тях се приближава сестра и вижда, че единият прави движения с ръцете, сякаш върти волана на автомобил и издава звуци, като двигател.
Сестрата се учудила и пита:
- Джордж, какво правиш?
- Отивам в Маями... (и продължава да върти волана и да бръмчи).
- А, добре, Джордж, само внимавай по пътя.
След това сестрата гледа, че другият луд си е свалил панталона и лъска бастуна. Отново се интересува:
- Робърт, а ти какво правиш?!
- Ами Джордж замина за Маями и сега чукам жена му...

Вицове: 531
от k1m1
на 25 Юни 2008, 15:57 в Професионални
рейтинг: 76% (13 гл.)
- Защо плачеш, момченце?
- Изкопах си такава хубава дупка в пясъка, а сега не мога да си я занеса вкъщи...

Вицове: 531
от k1m1
на 14 Юни 2008, 00:48 в Спортни
рейтинг: 88% (9 гл.)
1. Симптом: Студени и влажни крака.
Причина: Държите чашата под неправилен ъгъл и питието ви изтича.
Решение: Внимателно придвижете чашата по такъв начин, че отвора да сочи нагоре.

2. Симптом: На стената срещу вас има прекалено много светлини.
Причина: Лежите на пода.
Решение: Позиционирайте тялото си така, че да образува ъгъл от 90 градуса спрямо пода.

3. Симптом: Подът изглежда разфокусиран.
Причина: Гледате през празна чаша.
Решение: Напълнете чашата с напитка по ваш избор.

4. Симптом: Подът се движи.
Причина: Изнасят ви.
Решение: Поне попитайте накъде ви влачат.

5. Симптом: Чувате ехо всеки път, когато някой проговори.
Причина: Лежите с ухо в празна чаша.
Решение: Дръжте се достойно, изправете се.

6. Симптом: Стаята се тресе, всички са облечени в бяло, а музиката непрекъснато се повтаря.
Причина: В линейка сте.
Решение: Не се движете. Оставете професионалистите да си свършат работата.

7. Симптом: Баща ви и всичките ви братя излеждат много необичайно.
Причина: В грешна къща сте.
Решение: Попитайте дали могат да ви упътят към вашата къща.

8. Симптом: Огромна светлина ви заслепява.
Причина: Спите на тротоара.
Решение: Приберете се. Кафето също помага.
Страници: 1 2  3  4  5  6  напред »  Последна