Лог за изменения
Версия

Дата

Описание

0.1.230 Август 2008Ново: Сложени са допълнителни проверки за точките който се дават на потребителите. С това ние целим да ограничим фалшивите профили и некоректните потребители.Оправено: Когато блокирате потребител, той вече няма да може да коментира профила Ви.

Оправено: Когато някой потребител си изтрие профила и Вие сте били приятели с него, той Ви оставаше в приятели, но не можеше да се отваря за преглед. Сега неактивните потребители автоматично се махат от приятелите ВИ.
0.1.120 Юли 2008Ново: Добавена е опция за опимизиране на писмата Ви. Ако Ви пише, че имате нови писма а всищност нямате кликнете на опцията и писмата ви ще се оправят. Опцията можете да намерите тук: http://impulse.bg/message/index/optimize/1/

Ново: Когато четете коментарите на някой потребител или снимка, и натиснете следващи или предишно коментари, досадния ефект, че всичко се скрива и вие трябва да мардате скролера, докато стигнете до първия коментар е прамахнат. Сега елегантно старите коментари потъмняват, заменят се с новите и автоматично отивате до първия коментар.
0.1.019 Юли 2008Ново: Добавена е опция за изтриване на профил. Можете да я видите когато се логнете и отидите на страницата "Моя профил" на адрес http://impulse.bg/member/profile

Оправено: Оправен е проблема с гласовете за потребител. Получаваха се разминавания между процентите.

Оправено: При някой потребители беше объркана задията.