Дневен хороскоп - Овен 
Козирог   |  Водолей   |  Риби   |  Овен   |  Телец   |  Близнаци   |  Рак   |  Лъв   |  Дева   |  Везни   |  Скорпион   |  Стрелец
Допълнителна информация
Елемент Огън
Характеристика Кардинален, мъжки, положителен
Планета Марс
Благоприятни партньорства Лъв, Скорпион, Стрелец
Неблагоприятни партньорства Водолей, Козирог, Дева
Щастливи числа 1, 8, 9
Ден Сряда
Сезон Пролетта
Цвят Червен
Камък Рубин, Диамант, Аметист, Елмаз
Дневен хороскоп - Овен
???? ?? ?????????? ??????????? ????? ?????????? ? ?????????, ????? ????? ? ????? ????. ?????????? ?? ?? ???????? ??????? ??, ???? ? ?? ?? ?? ?????? ?? ?? ????????? ?? ?????? ?????? ????. ???????? ?? ??????????? ???????????, ??? ???? ?? ?? ?? ??????? ? ????? ? ??-????? ??????????
Виж седмичния хороскоп
Виж месечния хороскоп

Партньорски хороскоп

Овен - Овен
Огнените темпераменти на тези еднакви представители на зодиака първоначално ще бъдат привлечени от сходните си интереси, желания и стремежи. Напълно възможно е да сте започнали връзката си в тежък и за двамата период..


Овен - Телец
Парньорството между тези два знака е трудно, но не невъзможно. За да се съхрани връзката ви дълго, буйният нрав на овена трябва често да бъде обуздаван от търпеливия телец, който по всяка вероятност ще поддържа хармонията в отношенията по между ви..


Овен - Близнаци
Силни усещания, адреналин и предизвикателства. Малко вероятно е да намерите достатъчно сили за да съхраните връзката си..


Овен - Рак
Характеристиката на парньорството на зодиакалните знаци овен и рак е трудно определима, тъй като и двете зодии имат силна необходимост от нежност, ласки и внимание.


Овен - Лъв
Благоприятен е съюзът между овен и лъв, тъй като и двете страни във връзката ще се борят да привлекат вниманито на партньора до себе си. Опитвайте се тази борба да не се превърне в стремеж за извоюване на водеща роля във връзката, тъй като това може да ви струва множество главоболия, дължащи се на нелепи недоразумения..


Овен - Дева
На пръв поглед тези две личности се допълват. Но истината е, че за да просъществува тази връзка е необходимо не само търпение и постоянство, но и готовност от двете страни да се откажат от вредните си навици, а именно да ръководят живота си със силна воля, пренебрегвайки потребностите на другите..


Овен - Везни
В този случай, за да върви всичко по мед и масло ще е повече от наложително везната да поеме инициативата изцяло в свой ръце. На везните често ще им се иска на моменти огненият овен да е малко по-съобразителен със засилената им емоционалност и да контролира импулсивността си..


Овен - Скорпион
Хармонична и перспективна е връзката между овен и скорпион. Двамата заедно можете да изживеете шеметни мигове и незабравими забавления. Запомнете, че за да продължи романтичното ви пътуване и в бъдещето, ще е необходимо овенът да полага усилия, за да разбере по-добре вътрешния закодиран свят на скорпиона.


Овен - Стрелец
Прямото отношение, въодушевлението, любовта към движението, новото, вълнуващото - това са качествата, които ви свързват. Привличането в тази връзка е неустоимо..


Овен - Козирог
В случай, че имате желание съюзът ви да е градивен и успешен и за двама ви, то трябва задължително да имате общи цели, идеали или разбирания за заобикалящия ви свят..


Овен - Водолей
И двата знака оценяват красивото в живота и се стремят към пълно щастие. Пътищата, по които постигат набелязаните цели и методите, които прилагат се различават..


Овен - Риби
Това е съюз на крайностите. Огненият плам на овена често ще бъде погасяван от съмненията на водния знак..


Как да завладеете мъжа на Вашите мечти?

Мъжете от този зодиакален знак си водят статистика на любовните завоевания и обикновенно изпитват силно желание да попълнят своята колекция от любовни победи. Така, че желаете ли да го заинтригувате, то задължително го оставете дълго да се бори за вас..

Как да покорите жената на своето сърце?

Жената овен е претенциозна натура, която максимално се възползва от предоставените й възможности. Ще я познаете по предизвикателния външен вид и агресивната й самоувереност.

Кой е най-подходящия подарък за любим човек?

Предварително трябва да знаете, че представителите от този зодиакален знак не са от най-свенливите хора и високо биха оценили екстравагантно цветно бельо. Овенът по принцип обича да бъде в първите редици, така че е наложително да му подарите вещ, която привлича погледите..