Дневен хороскоп - Козирог 
Козирог   |  Водолей   |  Риби   |  Овен   |  Телец   |  Близнаци   |  Рак   |  Лъв   |  Дева   |  Везни   |  Скорпион   |  Стрелец
Допълнителна информация
Елемент Земя
Характеристика Кардинален, женски, пасивен
Планета Сатурн
Благоприятни партньорства Телец, Козирог, Дева
Неблагоприятни партньорства Овен, Везни, Рак
Щастливи числа 8
Ден Събота
Сезон Зима
Цвят Черен
Камък Оникс, сапфир, малахит, тигрово око, черна перла
Дневен хороскоп - Козирог
???? ?????? ???? ?? ??? ?? ????? ??????????????? ??? ??????????? ?? ?????? ?????? ?????????? ??????????? ???????, ?????? ?? ?? ????????? ?????????. ?????????? ?? ?? ?????? ??????????, ? ????? ??? ????????? ? ???????????
Виж седмичния хороскоп
Виж месечния хороскоп

Партньорски хороскоп

Козирог - Овен
В случай, че имате желание съюзът ви да е градивен и успешен и за двама ви, то трябва задължително да имате общи цели, идеали или разбирания за заобикалящия ви свят. Двамата може чудесно да се допълвате и не е изключено да създадете една хармонична връзка.


Козирог - Рак
Първоначално козирозите ще са привлечени силно от добрите маниери, обноски, практичност и интелект на представителя от зодия рак. Връзката ви ще е факт след като и двамата намалите до минимум споровете по различни интелектуални тем?.


Козирог - Лъв
Разликата е очевидна не само в характерите ви, но и в подхода, с който посрещате затрудненията и се борите да успехите в живота си. Козирогът планира и осъществява мечтите си с прецизна точност и постоянство, зад което се крият безсънни нощи и съсипани лични отношения.


Козирог - Дева
Партньорството между девата и козирога е белязано с разбирателство и чудесно взаимно допълване. Синхронът е естествен от първия момент на вашето познанство.


Козирог - Везни
Чудесно допълващи се по характер и темперамент. Партньорството между козирога и везните е белязано от динамика и взаимност във всяка житейска сфера. Нуждата един от друг е както към въздуха и водата, тъй като когато сте заедно съумявате да се преборите с житейските несгоди.


Козирог - Скорпион
Разбирателството между тези два знака е чудесно. Ще имате възможност да предвиждате близкото бъдеще и ще черпите вдъхновение от процеса на осъществяване на стремежите и мечтите си..


Козирог - Стрелец
Разликите между вас са причина за взаимен интерес към по-близък контакт. Привличането не е определящо, но общуването помежду ви е пълноценно..


Козирог - Козирог
Трудна за прогнозиране е връзката между двама влюбени от зодия козирог. Организацията и постигането на материална стабилност е в основата на житейското ви разбиране за щастлив живот.


Козирог - Водолей
Разумните и практични козирози ще са изключително впечатлени от лекотата с която общуват въздушните представители от зодия водолей. Разговорите и общите теми, цели и идеали ще са една добра основа за добро приятелство, но трудността идва при близък интимен контак?.


Козирог - Риби
Любовта в партньорството между козирога и рибите пламва почти неусетно. Първоначално ще има момент на опознаване и наблюдателност, след което близостта в отношенията помежду ви ще стане факт..


Козирог - Телец
Непредсказуемост и страст липсват на партньорите от тази интимна връзка. Принципите, подредбата на мисли и ежедневие, практичността, уважението към традициите, както и реалистичният подход към живота са само една малка част от многобройните качества, по които си приличате..


Козирог - Близнаци
Почти невъзможен за реализиране е съюзът между непостоянните близнаци и стриктните, целенасочени представители от зодия козирог. Непрекъснатият двубой ще прераства в невъзможност да живеете заедно под един покрив.


Как да завладеете мъжа на Вашите мечти?

Опитайте се да влезете в заключения свят на козирога. Козирогът не е свикнал да показва чувствата си на обществени места, затова не очаквайте да ви целува, прегръща и милва..

Как да покорите жената на своето сърце?

Жените козирози имат неприятния навик да крият любовта си. Можете да излизате с нея вече няколко месеца и да имате усещането, че ви взема за брат си..

Кой е най-подходящия подарък за любим човек?

Козирозите обикновенно обичат да събират близки приятели вкъщи, но когато става въпрос за масова веселба, то празненството трябва да е извън дома им.