Дневен хороскоп - Везни 
Козирог   |  Водолей   |  Риби   |  Овен   |  Телец   |  Близнаци   |  Рак   |  Лъв   |  Дева   |  Везни   |  Скорпион   |  Стрелец
Допълнителна информация
Елемент Въздух
Характеристика Кардинален, мъжки, положителен
Планета Венера
Благоприятни партньорства Овен, Водолей, Близнаци
Неблагоприятни партньорства Рак, Дева, Телец, Козирог
Щастливи числа 6
Ден Петък
Сезон Есента
Цвят Синьо, Светлосиньо
Камък Аквамарин, топаз, планински кристал, светъл турмалин
Дневен хороскоп - Везни
???? ????? ?? ??? ?? ?? ??????? ??? ??????????? ?? ???? ?????????, ????? ?? ?? ????? ???????. ?????????? ?? ?? ???????????? ?? ???????? ????? ????????? ?? ???????????, ???? ??? ??? ????????? ? ????????? ?? ?????????. ???????? ????????? ? ??????? ?? ????????? ?????? ????? ? ??????????? ??????? ?? ??????????? ??
Виж седмичния хороскоп
Виж месечния хороскоп

Партньорски хороскоп

Везни - Овен
В този случай, за да върви всичко добре ще е повече от наложително, везната да поеме инициативата изцяло в свои ръце. Ще ви се иска на моменти огнения овен да е малко по-съобразителен със засилената ви емоционалност и да контролира импулсивността си..


Везни - Телец
Общата цел в професионално отношение, сходните интереси и разбирания, както и любимите хобита могат да стабилизират тази връзка с течение на времето. Трудностите и търканията ще бъдат повод на сблъсъци само в началото на изграждания съюз, след което е твърде вероятно да свикнете с различията на своята половинка.


Везни - Близнаци
Идеална е точната дума, с която можем да характеризираме връзката между тези два представителя на въздушния елемент. Сходните ви интереси, гъвкавия и съобразителен ум, както и подхода, чрез който постигате успехите в живота си са само една малка част от пъстроцветната палитр?.


Везни - Рак
В първия контакти ще бъдете привлечени един от друг поради заложения на всеки от вас поотделно интелектуален потенциал. Двамата умеете правилно да използвате силата на словото за постигане на желания и амбиции не само в лично, но и в професионално отношение.


Везни - Лъв
Комбинацията е вълнуваща и с неочаквано развитие. Привличането помежду ви ще е подчинено на магнетизъм и обаяние.


Везни - Дева
При партньорството между представителите на въздушните везни и земната дева могат да възникнат чисто делнични затруднения. Първоначално тези пречки ще се изразяват като нежелание отстрана н а везните да се занимават с организаци?.


Везни - Везни
Доста трудно може да бъде определена връзката между тези два представителя на зодиака, тъй като еднаквите вкусове, интереси и сходната емоционалност може да се проявява при отделните двойки по коренно различен начин.


Везни - Скорпион
Първоначално можете да изпитате известно отблъскване един към друг, но истината е че и двамата можете да сте си полезни в духовно и интелектуално отношение..


Везни - Стрелец
Общите цели, интереси и силното приятелство ще бъдат първите допирни точни към поставяне на едно трайно начало в любовта. Когато сте заедно ще стимулирате един към друг положителното и оптимистичното.


Везни - Козирог
Чудесно допълващи се по характер и темперамент. Партньорството между козирога и везните е белязано от динамика и взаимност във всяка житейска сфера.


Везни - Водолей
Страстта и духовната близост е изключително засилена във връзката между представителите на въздушния елемент. Колебанията и предпазливостта изчезват в момента, когато решите да действате заедно, независимо дали става въпрос за лични или професионални въпроси..


Везни - Риби
Привличането е мигновено и продиктувано от романтичната нагласа на тези два представителя от зодиака. Трудно може да бъде определена тази връзка, като обикновена и скучна, тя е белязана от динамиката на общите цели и инициативи особено в професионалната сфера.


Как да завладеете мъжа на Вашите мечти?

Везните първо се информират за всички "за" и "против" и чак тогава решават дали да започнат интимна връзка. Възможно е да приеме вашата компания, когато е сам.

Как да покорите жената на своето сърце?

На кантара на жената - везни тежат мъжете, които не се показват в обществото с други жени. Те крият дълбоко в душата си чувствителната си природа зад изтънчения си ироничен хумор.

Кой е най-подходящия подарък за любим човек?

Везните обичат с повод или без повод сами да избират своите подаръци. Този факт е налице не защото не вярват на своите приятели, а защото знаят от какво точно имат нужда..