Дневен хороскоп - Стрелец 
Козирог   |  Водолей   |  Риби   |  Овен   |  Телец   |  Близнаци   |  Рак   |  Лъв   |  Дева   |  Везни   |  Скорпион   |  Стрелец
Допълнителна информация
Елемент Огън
Характеристика Подвижен, двойствен
Планета Юпитер
Благоприятни партньорства Овен, Лъв, Стрелец
Неблагоприятни партньорства Скорпион, Рак
Щастливи числа 8
Ден Сряда
Сезон Есента
Цвят Наситено виолетово
Камък Тюркоаз, рубин, пурпурен аметист, гранат
Дневен хороскоп - Стрелец
???? ????????? ???????????? ??????? ? ??????? ?? ????????, ???? ? ???? ?? ?? ?? ?????????? ?? ?????????? ?? ????????????, ????? ? ???????? ????? ???????? ???? ? ???????????? ???????? ?? ?? ?????????. ????? ? ?? ?? ?????????? ? ????????? ?? ????????? ?????????? ??? ???????
Виж седмичния хороскоп
Виж месечния хороскоп

Партньорски хороскоп

Стрелец - Водолей
Двамата заедно ще имате възможност да създадете хармонични взаимоотношения и е напълно възможно бързо да се решите да изградите уютен дом и семейство. Сходните ви цели и интереси ще поддържат този съюз, но предупреждението е да не загубите общата си посок?.


Стрелец - Риби
Вълнението е важен елемент в тази комбинация между елемента на огъня и водата. Стрелецът ще е силно впечатлен от загадъчното държание на рибите, а рибите ще са заинтригувани от сърцатия и искрен стрелец..


Стрелец - Овен
Прямото отношение, въодушевлението, любовта към движението, новото, вълнуващото - това са качествата, които ви свързват. Привличането в тази връзка е неустоимо..


Стрелец - Телец
Напрегната е точната дума, с която бих характеризирала любовната връзка между зодиакалните знаци - телец и стрелец. Вие двамата бихте поддържали взаимоотношения единствено, ако контактът ви е на приятелска основа и не сте ангажирани емоционално един с друг. Свободолюбивият нрав на стрелеца често ще изкарва извън равновесие постоянния в чувствата си телец..


Стрелец - Близнаци
Реална е комбинацията между двата противоположни знака близнаци и стрелец, тъй като ще сте увлечени еднакво в желанието си да експериментирате и предприемате рисковани начинания независимо в коя област от ежедневието ви..


Стрелец - Рак
Нестандартна и трудно обяснима е връзката между огнения представител от зодия стрелец и водния рак. Чудесно бихте могли да си сътрудничите или работите заедно в професионално отношение, но пречките пред които ще се изправите в случай, че имате интимни взаимоотношения ще са повече от многобройни..


Стрелец - Лъв
Пълна хармония и единомислие. Живецът е определящ, а оптимизма няма разрушаване, тъй като умеете да стимулирате в своята половинка качествата, които липсват на единия от вас двамата. Притежавате сходни интереси и разбирания как да реализирате инициативите и проектите си в житейски план..


Стрелец - Дева
Противоположностите обикновено се привличат, но когато нещата достигнат до спазване на определени принципи и стереотип на живот, то не е изключено да възникнат непредвидени трудности за преодоляване..


Стрелец - Везни
Общите цели, интереси и силното приятелство ще бъдат първите допирни точки към поставяне на едно трайно начало в любовта. Когато сте заедно ще стимулирате един към друг положителното и оптимистичното..


Стрелец - Скорпион
Скорпионът първоначално ще бъде привлечен от пламенния и лъчезарен представител на огнения елемент. Активността на стрелеца ще е особено интересна за скорпиона, но малко вероятно е да направи първата крачка за сближаване, особено ако не е привлякъл вече вниманието върху себе си..


Стрелец - Стрелец
Взаимно ще неутрализирате положителните си качества и способности. Интересът няма да е пробуден от скритото, а от познатото и близкото..


Стрелец - Козирог
Разликите между вас са причина за взаимен интерес към по-близък контакт. Привличането не е определящо, но общуването помежду ви е пълноценно..


Как да завладеете мъжа на Вашите мечти?

Стрелецът не е от хората, които обичат дългите уводи. Желаете ли да го заплените, действайте бързо и решително.

Как да покорите жената на своето сърце?

Ако ви настигне стрелата на жената стрелец, ще се потопите в спокойните води на платоничната любов. Заредете се с търпение, вицове и афоризми.

Кой е най-подходящия подарък за любим човек?

Дружелюбният стрелец очаква от вас някакъв грандиозен жест на внимание. Не е достатъчно да купите нещо, важен е жеста..