Дневен хороскоп - Водолей 
Козирог   |  Водолей   |  Риби   |  Овен   |  Телец   |  Близнаци   |  Рак   |  Лъв   |  Дева   |  Везни   |  Скорпион   |  Стрелец
Допълнителна информация
Елемент Въздух
Характеристика Неподвижен, мъжки, положителен
Планета Уран
Благоприятни партньорства Лъв, Везни, Близнаци, Водолей
Неблагоприятни партньорства Овен, Скорпион, Рак, Дева
Щастливи числа 2, 13
Ден Събота
Сезон Зима
Цвят Зелен
Камък Кехлибар, тюркоаз, сапфир, розов топаз, аквамарин
Дневен хороскоп - Водолей
???? ?????? ???? ?? ??? ?? ????? ??????????? ?? ????????? ?? ?? ?????? ? ???????????? ?????. ?????? ???????? ? ?? ?? ?? ???? ?? ????????? ???? ?? ?????????? ? ????????????? ??, ?? ?? ????? ????? ?? ?? ?????? ? ????????? ??????. ? ??????? ?? ??? ??????? ??? ?????? ?? ?????????
Виж седмичния хороскоп
Виж месечния хороскоп

Партньорски хороскоп

Водолей - Овен
И двата знака оценяват красивото в живота и се стремят към пълно щастие. Пътищата, по които постигат набелязаните цели и методите, които прилагат се различават..


Водолей - Телец
Напрегната в емоционално отношение е връзката между земния представител от зодия телец и водолея, подвластен на елемента въздух. Стриктността и подредбата на телеца е вродено качество, което той демонстрира с лекота.


Водолей - Близнаци
Възможностите за щастливо съжителство са повече от мечтани, но истината е, че ще имате доста чести периоди, през които ще наранявате чувствата на половинката до себе си..


Водолей - Рак
Допирните точки между водолея и рака са изключително малко. Най-вероятно връзката ви ще е необикновена и наситена с високо напрежение и бурни страсти. Романтиката ще ви завладее още в самото начало, но истината е, че с течение на времето трудно ще се справяте с битовите си задължения или проблем?.


Водолей - Лъв
Пълноценна е определението, което цялостно характеризира този тандем. Реализация, страст и сходни планове са само една малка част от общата хармония, която цари помежду ви. Допълващите се характери и желанието за самостоятелност и постигане на траен успех в професионалната сфера ви правят ненатрапчиво силни.


Водолей - Дева
Възможностите за хармонично съжителство между тези два представителя на зодиака са ограничени. Разликата идва първоначално от стремежите и идеалите, след което преминава през организация на деня и методите за структуриране и постигане на целите не само в любовта, но и в професионалната сфера..


Водолей - Везни
Страстта и духовната близост е изключително засилена във връзката между представителите на въздушния елемент. Колебанията и предпазливостта изчезват в момента, когато решите да действате заедно, независимо дали става въпрос за лични или професионални въпроси.


Водолей - Скорпион
Странен и вълнуващ е съюзът между скорпиона и водолея, тъй като между разликите и приликите в характерите ви съществува твърде тънка граница. Възприятията ви свързани със заобикалящия ви свят ще са сходни и почти през цялото време ще сте на едно мнение за важното и маловажното в ежедневието си.


Водолей - Стрелец
Двамата заедно ще имате възможност да създадете хармонични взаимоотношения и е напълно възможно бързо да се решите да изградите уютен дом и семейство. Сходните ви цели и интереси ще поддържат този съюз, но предупреждението е да не загубите общата си посок?.


Водолей - Козирог
Разумните и практични козирози ще са изключително впечатлени от лекотата с която общуват въздушните представители от зодия водолей. Разговорите и общите теми, цели и идеали ще са една добра основа за добро приятелство, но трудността идва при близък интимен контак?.


Водолей - Водолей
Връзката между представителите на въздушния елемент водолей предполага многобройни дискусии за плановете свързани с близкото бъдеще. Най-вероятно още в мига, когато сте се запознали сте били изцяло погълнати от разговор един с друг и не сте обърнали никакво внимание на заобикалящата ви среда.


Водолей - Риби
Възможността да изградите хармоничен съюз ще е налице, тъй като успешно ще съумеете да се справите с общите житейски предизвикателства, освен парите. Заедно бихте направили чудесно пътешествие в духовната сфера, ще се отдадете на възвишени идеали и интереси,.


Как да завладеете мъжа на Вашите мечти?

Водолеят ревностно пази своята независимост и поради тази причина често остава сам.На мъжа водолей е нужно да му се остави възможност в момента, когато пожелае, да излезе от любовната игра без проблеми..

Как да покорите жената на своето сърце?

Жената представител на този зодиакален знак е силно свързана с дома на родителите си.Ако желаете да я плените задължително ще трябва първо да се запознаете с цялата й рода.

Кой е най-подходящия подарък за любим човек?

Водолеите се надяват да получат потвърждение на факта, че светът се върти около тях. Фантазиите им са твърде колоритни, а най-голямата мечта на всеки водолей е да режисират празника си по свой собствен начин.