Дневен хороскоп - Риби 
Козирог   |  Водолей   |  Риби   |  Овен   |  Телец   |  Близнаци   |  Рак   |  Лъв   |  Дева   |  Везни   |  Скорпион   |  Стрелец
Допълнителна информация
Елемент Вода
Характеристика Подвижен, женски, пасивен, отрицателен
Планета Нептун
Благоприятни партньорства Риби, Рак, Телец
Неблагоприятни партньорства Водолей, Скорпион, Дева
Щастливи числа 3, 7
Ден Четвъртък
Сезон Зима
Цвят Тъмно син
Камък Перли, лунен камък, хризолит, александрит, бисери, аметист
Дневен хороскоп - Риби
???? ???????? ????????? ? ?????????? ?? ????, ??????? ??? ?? ?? ???? ?? ?????????? ??-????? ????????? ??? ????????????? ?? ??? ????. ??????? ???????? ? ???? ?? ??? ?? ??????? ???? ?????? ?? ????????, ?? ?? ????????????? ???? ?????????, ????? ?? ??? ?? ???? ???? ?????? ???? ???? ? ??????, ?? ????? ?? ???????? ?? ???? ???? ?? ?????.
Виж седмичния хороскоп
Виж месечния хороскоп

Партньорски хороскоп

Риби - Скорпион
Магнетично е привличането между скорпиона и рибите. Още от пръв поглед избирате заедно да се насочите към изследване на непознатото и в доста чести случай се превръщате в неразбираем тандем за околните.


Риби - Стрелец
Вълнението е важен елемент в тази комбинация между елемента на огъня и водата. Стрелецът ще е силно впечатлен от загадъчното държание на рибите, а рибите ще са заинтригувани от сърцатия и искрен стрелец.


Риби - Козирог
Любовта в партньорството между козирога и рибите пламва почти неусетно. Първоначално ще има момент на опознаване и наблюдателност, след което близостта в отношенията помежду ви ще стане факт.


Риби - Водолей
Възможността да изградите хармоничен съюз ще е налице, тъй като успешно ще съумеете да се справите с общите житейски предизвикателства, освен парите.


Риби - Риби
Колкото и странно да звучи от две риби може да се получи чудесен резултат в лично, интимно и професионално отношение. Страхотна комбинация за хора занимаващи се с музика или писателска дейност..


Риби - Везни
Привличането е мигновено и продиктувано от романтичната нагласа на тези два представителя от зодиака. Трудно може да бъде определена тази връзка, като обикновена и скучна, тя е белязана от динамиката на общите цели и инициативи особено в професионалната сфера.


Риби - Овен
Това е съюз на крайностите. Огненият плам на овена често ще бъде погасяван от съмненията на водния знак.


Риби - Телец
Нежен и продължителен е съюза между тези представители от зодиака. Връзката ви е белязана от разбирателство и подчертана романтика..


Риби - Близнаци
Първоначалното привличане между близнаци и риби е неустоимо. Деликатната природа на рибите е привлечена от интелигентността и вродения финес на близнаците..


Риби - Рак
Привличането между тези два представителя на водния елемент е неудържимо. Еднаква е чувствителността, която проявявате в любовта и при първия контакт ще се намирате по всяка вероятност в страната на приказките.


Риби - Лъв
Привличането пламва в мига, в който погледите на тези жадни за овации зодии се срещнат за първи път. Чаровната риба ще демонстрира открито възхищението от остроумието на огнения и царствен лъ?.


Риби - Дева
В комбинацията дева и риби привличането е мигновено и силно още в първия момент на познанството си. Девите са запленени от деликатността и скромността на рибата..


Как да завладеете мъжа на Вашите мечти?

Мъжете, родени под този знак, в сравнение с всички други представители от зодиака са най-нерешителни. Малко вероятно е още след първата среща да ви отведе в леглото.

Как да покорите жената на своето сърце?

Най-често жените от зодия риби се делят на две групи. Едната е характерна с това, че плува срещу течението, а другата плавно се носи по реката на живота..

Кой е най-подходящия подарък за любим човек?

Ако искате да поднесете възможно най-добрия подарък на представител от зодия риби, то организирайте тържеството без тяхно знание. Бъдете сигурни в едно, че радостта, която ще им доставите ще помнят за цял живот..