Дневен хороскоп - Близнаци 
Козирог   |  Водолей   |  Риби   |  Овен   |  Телец   |  Близнаци   |  Рак   |  Лъв   |  Дева   |  Везни   |  Скорпион   |  Стрелец
Допълнителна информация
Елемент Въздух
Характеристика Подвижен, двойнствен, стерилен
Планета Меркурий
Благоприятни партньорства Водолей, Лъв
Неблагоприятни партньорства Дева, Риби, Стрелец, Скорпион
Щастливи числа 2,5
Ден Сряда
Сезон Есента
Цвят Светло жълто
Камък Ахат, Берил, Кехлибар, Златист топаз
Дневен хороскоп - Близнаци
???? ??????? ?? ??? ?? ?? ??????? ?? ??????? ?????????? ???? ?? ?????????? ?? ????? ?? ??????????? ? ?????????????? ?? ??????, ?? ????? ?? ???????? ????????? ????????? ? ??????. ????????? ?? ?? ??????? ?? ???? ????? ????????. ?? ?? ????????? ?? ???????? ????? ? ?? ??????????
Виж седмичния хороскоп
Виж месечния хороскоп

Партньорски хороскоп

Близнаци - Скорпион
Трудностите започват още в самото начало на тази интимна връзка и продължават с течение на времето, като съществува реалната опасност да се задълбочават противоречията помежду ви. Различният ви начин на живот, както и методите и разсъжденията ви са в коренно различни направления..


Близнаци - Стрелец
Реална е комбинацията между двата противоположни знака близнаци и стрелец, тъй като ще сте увлечени еднакво в желанието си да експерементирате и предприемате рисковани начинания независимо в коя област от ежедневието ви. Възможностите за допълване, както са многобройни, така са и до известна степен оскъдни..


Близнаци - Козирог
Почти невъзможен за реализиране е съюзът между непостоянните близнаци и стриктните, целенасочени представители от зодия козирог. Непрекъснатият двубой ще прераства в невъзможност да живеете заедно под един покрив..


Близнаци - Водолей
Възможностите за щастливо съжителство са повече от мечтани, но истината е, че ще имате доста чести периоди, през които ще наранявате чувствата на половинката до себе си. Катаклизмите започват в мига, когато е необходимо да определите бъдещите стремежи и цели в живота си..


Близнаци - Риби
Първоначалното привличане между близнаци и риби е неустоимо. Деликатната природа на рибите е привлечена от интелигентността и вродения финес на близнаците..


Близнаци - Овен
Силни усещания, адреналин и многобройни предизвикателства - словестни битки и война за личностно надмощие. Малко вероятно е да намерите достатъчно вътрешни сили, за да съхраните връзката си..


Близнаци - Телец
При голямо желание и от двете страни може да се достигне до един умерен съюз, който би могъл да бъде изключително плодотворен - с професионално израстване и за двама ви. Проблемите могат евентуално да възникнат, ако близнакът не е достатъчно съобразителен в материален план, липсва му прозорливост, както и организаторски нюх, тъй като телецът от своя страна ще се стреми непрекъснато към сигурност както в професионалната област, така и в материално и лично отношение..


Близнаци - Близнаци
Вълнуваща и непредсказуема е връзката между сродните по поведение и стил на действие в ежедневието близнаци. Неспокойният ви ритъм на живот ще внася динамика в безкрайните делнични дни помежду ви, но ще ви лишава от възможността да се отдадете един на друг и да се наслаждавате на спокойствие и еднообразие, което малко или много ще ви отдалечава през определени периоди от живота ви..


Близнаци - Рак
Връзката между представителите от зодия рак и близнаци е странна и нестандартна. Различни сте по начин на поведение и цялостно усещане за заобикалящата ви среда..


Близнаци - Лъв
Взаимно допълващи се като характери, но и достатъчно различни като подход и възприятия, за да се радвате на дълготрайно и хармонично съжителство, вие никога няма да страдате от липсата на траен интерес към човека срещу вас. С лекота бихте изградили връзка, на която ще ви завидят благородно и героите от латиноамериканските сериали.


Близнаци - Дева
На пръв поглед комбинацията между разсъдливата и педантична дева по никакъв начин не може да се разбере с представителя на въздуха в лицето на зодия близнаци. Истината и този път е по средата, защото колкото и трудна тази връзка не е невъзможна, тъй като близнаците са привлечени от стриктността и интелегентността на своята половинка дева, която слага в подредба не само своя, но и на любимия живо?.


Близнаци - Везни
Идеална е точната дума, с която можем да характеризираме връзката между тези два представителя родени под въздушния елемент. Сходните ви интереси, гъвкавият и съобразителен ум, както и подходът, чрез който постигате успехите в живота си са само една малка част от пръстоцветната палитра, с която мога да определя този съюз..


Как да завладеете мъжа на Вашите мечти?

Ако сте се влюбили в мъж, роден под знака на близнаците, ви съветвам да ковете желязото докато е горещо и под никакъв предлог да не отлагате секса. Страстта на близнаците, пламва бързо като барут и също така бързо угасва..

Как да завладеете мъжа на Вашите мечти?

Ако сте се влюбили в мъж, роден под знака на близнаците, ви съветвам да ковете желязото докато е горещо и под никакъв предлог да не отлагате секса. Страстта на близнаците, пламва бързо като барут и също така бързо угасва..

Кой е най-подходящия подарък за любим човек?

Близнаците са изключително впечатлителни натури, така че дори и да напишете стихотворение в тяхна чест те ще са най-щастливите хора на земята и ще помнят жеста до края на дните си..