Дневен хороскоп - Рак 
Козирог   |  Водолей   |  Риби   |  Овен   |  Телец   |  Близнаци   |  Рак   |  Лъв   |  Дева   |  Везни   |  Скорпион   |  Стрелец
Допълнителна информация
Елемент Вода
Характеристика Кардинален, женски, отрицателен
Планета Луна
Благоприятни партньорства Риби, Скорпион
Неблагоприятни партньорства Овен, Дева, Козирог, Везни, Телец
Щастливи числа 2, 7
Ден Понеделник
Сезон Лятото
Цвят Сребристо и пастелни тонове
Камък Кристал
Дневен хороскоп - Рак
???? ? ???????????? ????? ?? ???????? ?????????? ???????? ?? ??????????? ? ??????????? ?? ?????? ? ???????? ? ???????? ??? ?????? ?????????. ?????????? ?? ?? ?? ????????? ??????????? ???? ??????, ????? ???????. ???????? ??????? ???????? ?? ?????????????? ?? ?????
Виж седмичния хороскоп
Виж месечния хороскоп

Партньорски хороскоп

Рак - Овен
Характеристиката на партньорството между зодиакалните знаци овен и рак е трудно определима, тъй като двете зодии изпитват силна необходимост от нежност, ласки и внимание. Разликата обаче е съществена, тъй като овена на моменти е непредсказуем в поведението си, докато рака се опитва да планира живота си за дълъг период напред в бъдещето.


Рак - Телец
Хармонията е част от блясъка на тази зодиакална връзка. Взаимно допълващи сте не само като стил на живот, но и като разбирания за заобикалящия ви свят..


Рак - Близнаци
Връзката между представителите от зодия рак и близнаци е странна и нестандартна. Различни сте по начин на поведение и цялостно усещане за заобикалящата ви среда.


Рак - Рак
Синхронът се настани помежду ви още в първия миг на вашата среща. Общото е повече от жадуваното за всеки един от вас двамата. Изненади не съществуват, но за сметка на това умеете да планирате настоящето и бъдещето с лекота без да наранявате чувствата на своята половинка от зодия рак.


Рак - Лъв
Осъществяването на връзката между представителите от зодия рак и лъв е мигновенно и продиктувано от магнетично привличане. Невъзможното се превръща в реалност в момента, когато работите в екип..


Рак - Дева
Взаимно допълващи се по характер и по цели в професионалната област. Ракът ще се нуждае от подкрепата и всеобхватната мисъл на девата, която ще насочва водните поданници към конкретизиране на идеи и мечти - с цел реалното им осъществяване.


Рак - Везни
В първия контакт ще бъдете привлечени един от друг поради заложения на всеки от вас поотделно интелектуален потенциал. Двамата умеете правилно да използвате силата на словото за постигане на желания и амбиции не само в лично, но и в професионално отношение.


Рак - Скорпион
Страстна от първия миг е връзката между представителите на водния елемент. Бурните емоции до голяма степен определят взаимоотношенията помежду ви, като на моменти ви лишава от възможноста да взимате обективни решения за своите намерения или конкретни действия.


Рак - Стрелец
Нестандартна и трудно обяснима е връзката между огнения представител от зодия стрелец и водния рак. Чудесно бихте могли да си сътрудничите или работите заедно в професионално отношение, но пречките пред които ще се изправите в случай, че имате интимни взаимоотношения ще са повече от многобройни.


Рак - Козирог
Първоначално козирозите ще са привлечени силно от добрите маниери, обноски, практичност и интелект на представителя от зодия рак. Връзката ви ще е факт след като и двамата намалите до минимум споровете по различни интелектулани теми и отправите поглед към по-простите и обикновенни неща от ежедневието.


Рак - Водолей
Допирните точки между водолея и рака са изключително малко. Най-вероятно връзката ви ще е необикновенна и наситена с високо напрежение и бурни страсти. Романтиката ще ви завладее още в самото начало, но истината е, че с течение на времето трудно ще се справяте с битовите си задължения или проблеми, тъй като ще ви липсва единомислие.


Рак - Риби
Привличането между тези два представителя на водния елемент е неудържимо. Еднаква е чувствителноста, която проявявате в любовта и при първия контакт ще се намирате по всяка вероятност в страната на приказките..


Как да завладеете мъжа на Вашите мечти?

Ако сърцето и мислите ви са заети от някой мъж - зодия рак, ще трябва да си направите труда първо да го опознаете като приятел.Раците са романтични личности, но в повечето случаи са доста непохватни и тромави в комплимените към нежните представителки..

Как да завладеете мъжа на Вашите мечти?

Ако сърцето и мислите ви са заети от някой мъж - зодия рак, ще трябва да си направите труда първо да го опознаете като приятел.Раците са романтични личности, но в повечето случаи са доста непохватни и тромави в комплимените към нежните представителки..

Кой е най-подходящия подарък за любим човек?

За раците купете подарък от антикварят - меден свещник, който задължително да е притежаван от няколко поколения или китайска лампа, която биха могли да ползват на романтичните вечери..