Месечен хороскоп - Лъв 
Козирог   |  Водолей   |  Риби   |  Овен   |  Телец   |  Близнаци   |  Рак   |  Лъв   |  Дева   |  Везни   |  Скорпион   |  Стрелец
Допълнителна информация
Елемент Огън
Характеристика Неподвижен, мъжки
Планета Слънце
Благоприятни партньорства Овен, Стрелец
Неблагоприятни партньорства Везни, Рак, Скорпион
Щастливи числа 10
Ден Неделя
Сезон Лятото
Цвят Ярко червено
Камък Диамант, кехлибар, рубин, гранат, яспис
Месечен хороскоп - Лъв
???? ????? ?????? ? ?????? ?? ???????????? ?? ???????? ?? ??????? ?????, ????? ?? ????????? ?? ??????, ???? ? ?????? ??????????????? ?? ??????????. ?? ?? ?????????? ??? ???????????? ?? ???????? ? ????, ????? ?? ????????? ?????????? ?????. ???? ??????? ???????? ?? ??????? ? ???????????? ????? ?? ?? ???????????? ?????? ?? ??????????????? ?? ?????? ??????? ? ??????? ? ?? ? ??????????, ????? ?? ?? ???????? ? ???????? ? ?????? ???????. ?????????? ?????????? ? ???-???? ??????????? ????? ?? ????? ????????? ?? ??????????????? ? ??????????. ????????? ?? ?? ???????? ??. ???? ??????? ???????? ?? ?????? ?? ?????????? ?? ?? ????????? ? ???? ?? ???? ??????????, ?????? ???? ????????? ???? ?? ???????????? ????? ??????. ??????????? ???? ?? ??????? ??????? ???? ? ??????????????? ?? ?????????????, ??????? ??? ??? ???? ?????????????? ?? ??????? ???????? ???????. ? ??????? ?? ??? ??????? ??? ??????????? ? ?????????? ?????????
Виж дневения хороскоп
Виж седмичния хороскоп

Партньорски хороскоп

Лъв - Овен
Благоприятен е съюза между овен и лъв, тъй като и двете страни във връзката ще се борят да привлекат вниманието на партньора до себе си. Опитвайте се тази борба да не се превърне в стремеж за извоюване на ръководеща роля във връзката, тъй като могат да ви се струпат множество главоболия, дължащи се на нелепи недоразумения.


Лъв - Телец
Напрегнати са взаимоотношенията между тези два зодиакални знака, тъй като всеки от двама ви ще се стреми да контролира и направлява живота на другия сто процента, което е малко вероятно да се случи. Възможно е да туширате конфликтите, но много често, когато някой от вас е силно наранен от другия да изрече гласно думи и мисли, които безкрайно много ще подкопаят крехката хармония помежду ви.


Лъв - Близнаци
Взаимно допълващи се като характери, но и достатъчно различни като подход и възприятия, за да се радвате на дълготрайно и хармонично съжителство, вие никога няма да страдате от липсата на траен интерес към човека срещу вас. С лекота бихте изградили връзка, на която да завидят благородно и героите от латиноамериканските сериали.


Лъв - Рак
Осъществяването на връзката между представителите от зодия рак и лъв е мигновено и продиктувано от магнетично привличане. Невъзможното се превръща в реалност в момента, когато работите в екип..


Лъв - Лъв
Трудно определима е тази звездна конфигурация, тъй като когато съберете два близнака на едно място, то е очебийно, че ще има огън и дим. Приликите помежду ви са повече от неоспорим факт, но именно те ще стават повод за непрестанни спорове, кой е по-велик от двамата ви..


Лъв - Дева
Трудностите и конфликтите ще започнат от мига, в който приятелството се превърне в емоционална любов, но именно различията ще ви привличат да споделите живота и скритите си терзания не с някой друг, а точно един с друг. Заедно сте силни, но и на моменти доста нестабилни.


Лъв - Везни
Комбинацията е вълнуваща и с неочаквано развитие. Приличането помежду ви ще е подчинено на магнетизъм и обаяние. Невъзможните неща ще ги превръщате в реалност, но затова ще трябва първоначално да се преборите с известни междуличностни различия..


Лъв - Скорпион
Съмнително е разбирателството между тези два представителя на различните стихии огън и вода, тъй като и скорпиона и лъва могат да се похвалят със силни характери. В случая не се знае, кой точно от вас двамата ще поеме ръководещата роля..


Лъв - Стрелец
Пълна хармония и единомислие. Живецът е определящ, а оптимизма няма разрушаване, тъй като умеете да стимулирате в своята половинка качествата, които липсват на единия от вас двамата..


Лъв - Козирог
Разликата е очевидна не само в характерите ви, но и в подхода, с който посрещате затрудненията и се борите да успехите в живота си. Козирогът планира и осъществява мечтите си с прецизна точност и постоянство, зад което се крият безсънни нощи и съсипани лични отношения.


Лъв - Водолей
Пълноценна е определението, което цялостно характеризира този тандем. Реализация, страст и сходни планове са само една малка част от общата хармония, която цари помежду ви.


Лъв - Риби
Привличането пламва в мига, в който погледите на тези жадни за овации зодии се срещнат за първи път. Чаровната риба ще демонстрира открито възхищението от остроумието на огнения и царствен лъв, който при всяка възможност ще изтъква положителните черти от своя характер..


Как да завладеете мъжа на Вашите мечти?

Нужно е само да убедите лъва, че точно вие сте дамата на неговото сърце. Дръжте се самоуверено! Покажете му, че обичате сладкия живот, добрата храна, танците и театъра..

Как да покорите жената на своето сърце?

Лъвицата е винаги ярко гримирана с огромни бижута, предизвикателно облекло и широка усмивка. Тя не покорява мъжете..

Кой е най-подходящия подарък за любим човек?

Огненият лъв само си търси поводи, за да организира поредното тържество на най-близките си хора. За него всеки ден може да се превърне в празник стига разбира се да е настроен на тази чистота.