Дневен хороскоп - Дева 
Козирог   |  Водолей   |  Риби   |  Овен   |  Телец   |  Близнаци   |  Рак   |  Лъв   |  Дева   |  Везни   |  Скорпион   |  Стрелец
Допълнителна информация
Елемент Земя
Характеристика Подвижен, женски, отрицателен
Планета Меркурий
Благоприятни партньорства Телец, Козирог
Неблагоприятни партньорства Близнаци, Везни, Риби, Стрелец
Щастливи числа 5
Ден Сряда
Сезон Лятото
Цвят Златистите тонове
Камък Хелиотроп, яспис, тигрово око, жълт сапфир
Дневен хороскоп - Дева
???? ???????? ??????? ? ?????????? ?? ??? ??????????? ?? ??????. ?? ???????????? ?? ?????? ???????? ? ???? ???????????, ?????? ? ????? ???????? ?? ?? ????????? ?? ?????????? ??? ????????? ??????????. ????????? ?? ???????????? ??????????
Виж седмичния хороскоп
Виж месечния хороскоп

Партньорски хороскоп

Дева - Овен
На пръв поглед тези две личности се допълват чудесно, но истината е, че за да просъществува тази връзка е необходимо не само търпение и постоянство, но и готовност от двете страни да се откажат от вредните си навици, а именно, като не пренебрегват потребностите на партньора до себе си.


Дева - Риби
В комбинацията дева и риби привличането е мигновено и силно още в първия момент на познанството си. Девите са запленени от деликатността и скромността на рибата..


Дева - Телец
Идеално допълващи се, като партньори в любовта, но е напълно възможно от вас двамата да излезе чудесен професионален тандем. Стриктността, любовта към детайлите, уважението към традиционните ценности в живота, целенасочеността, както и желанието за професионално себедоказване ще са част от съвместния ви живо?.


Дева - Близнаци
На пръв поглед комбинацията между разсъдливата и педантична дева по никакъв начин не може да се разбере с представителя на въздуха в лицето на зодия близнаци. Истината и този път е по средата, защото колкото и трудна, тази връзка не е невъзможн?.


Дева - Рак
Взаимно допълващи се по характер и по цели в професионалната област. Ракът ще се нуждае от подкрепата и всеобхватната мисъл на девата, която ще насочва водните поданици към конкретизиране на идеи и мечти - с цел реалното им осъществяване..


Дева - Лъв
Трудностите и конфликтите ще започнат от мига, в който приятелството се превърне в емоционална любов, но именно различията ще ви привличат да споделите живота и скритите си терзания не с някой друг, а заедно..


Дева - Дева
До колко два идентични характера могат да съжителстват един с друг е спорен въпрос, тъй като положителните и отрицателни страни от тази връзка ще вървят ръка за ръка. При този вид взаимоотношения е необходимо максимално да разнообразявате ежедневието с?.


Дева - Везни
При партньорството между представителите на въздушните везни и земната дева могат да възникнат чисто делнични затруднения. Първоначално тези пречки ще се изразяват като нежелание от страна на везните да се занимават с организация, както и с въпроси свързани с точността и всякакъв тип битови отговорности.


Дева - Скорпион
Магнетичното привличане, активното ежедневие и страстта от постигането на целите в живота ще определят до голяма степен отношенията помежду ви. Заедно бихте могли да сътворите чудеса не само в личен план, но и в професионално отношение..


Дева - Стрелец
Противоположностите обикновено се привличат, но когато нещата достигнат до спазване на определени принципи и стереотип на живот, то не е изключено да възникнат непредвидени трудности за преодоляване.


Дева - Козирог
Партньорството между девата и козирога е белязано с разбирателство и чудесно взаимно допълване. Синхронът е естествен от първия момент на вашето познанство.


Дева - Водолей
Възможностите за хармонично съжителство между тези два представителя на зодиака са ограничени. Разликата идва първоначално от стремежите и идеалите, след което преминава през организация на деня и методите за структуриране и постигане на целите не само в любовта, но и в професионалната сфера..Как да завладеете мъжа на Вашите мечти?

Мъжът дева трябва да знае, че се смущавате и стеснявате. Във връзката си с мъж дева, трябва да се научите на търпение.

Как да покорите жената на своето сърце?

Жената дева твърдо вярва в нуждата от ред и чистота. Не се заблуждавайте, че жена от този зодиакален знак в истинския смисъл на думата е девица.

Кой е най-подходящия подарък за любим човек?

Ако желаете да не изнервите девата на празненството, което е организирала, то трябва задължително да бъдете в точния час на точното място с практичен подарък в ръце..